قدس آنلاین- بجنورد- سمانه محمدزاده ثانی: معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: طی شش ماهه نخست سال جاری با ذبح 56 هزار و 600 رأس دام سبک و سنگین، هزار و 550 تُن گوشت قرمز در استان تولید شد که 9 درصد افزایش داشته است.

افزایش تولید و استحصال گوشت قرمز در خراسان شمالی

به گزارش قدس آنلاین از بجنورد،دکتر حمید رمضانی افزود: از دام های کشتار شده 52هزار و 900 رأس سبک و 3هزار و 671 رأس نیز سنگین بود. وی گفت: همچنین طی این مدت با ذبح 2 میلیون و800 هزار قطعه طیور 5 هزار و 600 تُن گوشت سفید تولید شد که 11 درصد بیشتر از سال گذشته است.

وی تعداد کشتارگاه های صنعتی و سنتی دام در استان را 8 کشتارگاه عنوان کرد و افزود: در این کشتارگاه ها سالانه بیش از 114 هزار رأس دام ذبح می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.